Srđan Vrančić / CROPIX
WARKA

Iličević otpao, Bilić pozvao Vrsaljka: Presretan sam, izbornik me uhvatio na ručku!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 07. lipanj 2012. 16:34

Parcijalna ruptura mišića izbacila je iz tračnica Ivu Iličevića. On bi se možda oporavio do treće utakmice, ali izbornik ga ne može tako dugo čekati. Zato je naknadno pozvao Šimu Vrsaljka koji je u četvrtak ujutro već krenuo prema Warki.

- Nova ozljeda je ozbiljan hendikep jer u kadru nemamo puno igrača koji igraju takvim stilom, ali što je tu je kaže Bilić ,koji pripremajući taktiku za Irsku još uvijek pretresa “plan A” i “plan B”.

- Važemo u izboru bočnih igrača, bekova i onih prednjih bočnih koji će igrati u veznom redu. Jedna nam opcija ostavlja prednost u posjedu lopte, druga je okomitija, oslanja se na proboje po boku.

Inače, poziv izbornika Bilića Šimu Vrsaljka zatekao ga je za vrijeme ručka. Već oko 14 sati Šime Vrsaljko bio je na aerodromu i čekirao kartu za Poljsku.

- Sretan? Malo je reći - iskreno će Dinamov bek koji priznaje kako je izgubio svaku nadu da će biti dio Bilićeve ekspedicije u Poljskoj i Ukrajini.

- Nisam se nadao pozivu. Već sam se počeo pripremati za prozivku u Maksimiru - rekao je Vrsaljko koji će na Euro umjesto ozlijeđenog Iličevića.

- Žao mi je Ive.

Sudbina. Dok nekome smrkne, drugome osvane.

- Hvala izborniku na pozivu, nadam se da ću opravdati povjerenje - naglasio je Vrsaljko prije nego što se ukrcao na avion.

Linker
21. rujan 2024 11:41