Zeljko Hajdinjak / CROPIX
PO HITNOM POSTUPKU

Igoru Tudoru nova kazna od 2.000 kuna, Rupniku mjesec dana zabrane

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 06. studeni 2013. 18:21

Igor Tudor, na tapetu “disciplinaca” po hitnom je postupku, mora se očitovati do - petka u podne , zbog grijeha iz Koprivnice! Najprije mu je “za zagrijavanje”, disciplinski sudac Krešimir Vlajčević odrapio (još) 2000 kuna globe, za prijavu “iz frižidera”, poradi davne izjave kako je suđenje suca Tihomira Pejina bilo tendenciozno; to još na pressici nakon derbija Hajduk - Dinamo (2-0), otprije skoro dva mjeseca.

Petak u podne

A sad “slučaj Koprivnica”: sudac utakmice Slaven Belupo - Hajduk (3-3) Marko Matoc iz Zaprešića donio svoju prijavu kontra Tudora, dokumentiranu sa 20(!) stranica priloga iz medija, što je to sve i kako Tudor izvolio izjaviti kontra njegova suđenja.

Uz raniju već prijavu Tudora po dužnosti povjerenika MaxTV lige Josipa Breznija o nedopuštenom komentiranju, te uvredama i klevetama, Vlajčević je zatražio pismeno očitovanje Hajdukova trenera i da mu pismo stigne na stol već do - petka u podne!? Odmah tretira slučaj i - kažnjava, a Tudor dosad ima 1000, pa dvaput po 2000 kuna kazne, ukupno 5000 kn!

Rupniku mjesec dana

Vlajčević je kaznio i bivšeg trenera Osijeka Davora Rupnika s mjesec dana zabrane obavljanja svih funkcija, zbog izjave prema sucu Domagoju Vučkovu iz Rijeke (“sudiš kao da Osijek mora ispasti iz lige”!?). Kaznio bi Vlajčević Rupnika novčano, ali Rupnik nije više na platnom popisu Osijeka, pa kako da se Udruga naplati?!

Linker
22. rujan 2024 07:39