Getty
VAŽE PONUDE

Hrvatski veteran Olić seli 'preko bare'? 'Imam kontakt sa Seattleom i Orlandom'

Prema napisima njemačkog dnevnika Sport Bilda hrvatski nogometaš Ivica Olić na izlaznim je vratima HSV-a.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 02. rujan 2015. 13:33

Takvu je mogućnost potvrdio i sam Olić u razgovoru za njemački dnevnik. Potencijalna nova destinacija su Sjedinjene Američke Države.

"Sa Seattleom imam kontakt već dugo. Kontakt smo imala opet i sada u kolovozu, a interes je pokazao i Orlando“, rekao je Olić o mogućem odlasku u SAD gdje sezone započinje u ožujku.

U HSV-u je u prva tri bundesligaška kola odigrao tek 53 minute, a naravno da takva minutaža ovog 35-godišnjeg napadača ne zadovoljava.

"Na zimu ćemo donijeti odluku. Sve je moguće".

Njegova obitelj ipak uživa u Hamburgu, a i on je skloniji opciji da odradi ugovor s HSV-om do kraja, do ljeta 2016. godine, kada je na rasporedu Europsko prvenstvo. Ali pod uvjetom da igra više.

"Mogu se zamisliti kako igram u SAD-u. Odluku ćemo donijeti zajedno. Naša djeca ovdje idu u međunarodnu školu i jako dobro govore engleski. Za njih bi bilo možda i dobro da žive u SAD-u", objašnjava Olić.

Napadač iz Davora u HSV se vratio u siječnju ove godine nakon tri godine provedene u Wolfsburgu. Govora o njegovom mogućem odlasku 'preko bare' bilo je i ranije, ali nikad ovako ozbiljnog.

Hrvat je u HSV-u igrao i ranije između 2007. i 2009. godine, a Sport Bild zaključuje kako će obitelj Olić po završetku aktivne Ivičine igračke karijere u svakom slučaju živjeti u Hamburgu.

Linker
22. rujan 2024 18:22