MENADŽER

Hoffenheim ucjenjuje Joea

'Prijetiti igraču tribinama nije profesionalno. Pod pritiskom ne možemo napraviti ništa. Neću dozvoliti ni da nas se ucjenjuje. Rekao sam da će Joe otići ukoliko dođe razumna ponuda'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. lipanj 2011. 12:38

Fali Ramadani, menadžer Josipa Šimunića (33), došao je u sukob s čelnicima Hoffenheima zbog njihova odnosa prema hrvatskom nogometašu, tvrdi Bild. ..

Hoffenheim je u ožujku privremeno suspendirao Šimunića zbog navodne nediscipline, a potom su klupski čelnici poručili kako je hrvatski branič prestar i kako na njega više ne računaju. Novi je udarac stigao prije nekoliko dana kada je direktor kluba Ernst Tanner za Bild poručio kako će Šimunić sljedeću sezonu provesti na tribinama ako ne pronađe novi klub tijekom ljeta.

- Tanner ne bi trebao pričati takve gluposti - oštro je u ponedjeljak odgovorio Ramadani.

- Prijetiti igraču tribinama nije profesionalno ponašanje. Pod pritiskom ne možemo napraviti ništa. A neću dozvoliti ni da nas se ucjenjuje. Rekao sam Tanneru da će Joe otići ukoliko dođe razumna ponuda. A ako ne, onda će ostati - dodao je Ramadani.

Bild dodaje da će se Šimunić uskoro pojaviti u klubu kako bi ga pregledali liječnici budući da je dobio udarac tijekom utakmice Hrvatska - Gruzija u kvalifikacijama za Euro 2012.

- Ukoliko bude spreman, ponašat će se vrlo profesionalno i na treninzima dodati gas - zaključio je Ramadani o svome štićeniku kojem ugovor vrijedi do ljeta sljedeće godine.

Linker
25. rujan 2024 07:30