Tom Dubravec / CROPIX
SLAVLJE U PARKU MLADEŽI

Žužul: Moji igrači su zaslužili premije; Mamić: Pristup je užasan, a trener nije tema...

Kod Dinama se vidi da se momčad nalazi u krizi, međutim i dalje su favorit za naslov. Uspjeh protiv Dinama moramo potvrditi već u sljedećem kolu - kaže Mate Bilić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. listopad 2013. 11:53

U Parku mladeži nije se pojavio Zdravko Mamić, njegov brat Zoran opravdao ga je rečenicom "Zdravko ionako zadnje dvije godine rijetko ide na gostovanja". U komentaru dvoboja sportski direktor Modrih jasno je rekao:

- Ovakvim pristupom igri ne može se nikoga dobiti. Nisam igračima ništa govorio nakon utakmice jer smatram da to nema smisla. Problem je takav da se treba rješavati svakodnevno, a ne o tome razgovarati samo nakon utakmice - kazao je Zoran Mamić.

Jeste li možda razmišljali o statusu trenera Ivankovića?

- Ne, trener nije tema. Bespredmetno je sada o tome razgovarati - zaključio je Zoran Mamić.

S druge strane predsjednik Splita Slaven Žužul sjao je od sreće i radosti.

- Zasluženo smo pobijedili, a kad sam nakon utakmice ušao u svlačionicu, bila je nova čestitka za rođendan. Igrači će za pobjedu nad Dinamom dobiti i premije. Pa nećemo valjda džabe raditi - poručio je presretni predsjednik Splita Slaven Žužul.

Dinamovci: Nemamo što reći...

Mate Bilić:

- Znali smo da je Dinamo jaka momčad i mi smo odlučili igrati na kontre, što nam se na kraju isplatilo. Jedna prava kontra urodila je plodom i pobjedom smo zakomplicirali borbu za prvo mjesto. Kod Dinama se vidi da se momčad nalazi u krizi, međutim i dalje su veliki favorit za naslov prvaka. Uspjeh protiv Dinama moramo potvrditi već u sljedećem kolu u Zadru jer samo tako će ova pobjeda imati pravu vrijednost. Pritom moramo popraviti vođenje igre.

Aljoša Vojnović:

- Igrali smo odlučno, ganjali smo, udarali i trčali. Iz jedne poluprilike, jer to nije bila čista šansa, došli smo do pobjedničkog pogotka. Nadam se da je ovo jedan zamašnjak za našu pozitivnu seriju koja će se, vjerujem, nastaviti u Zadru. Kod Dinama je evidentno da im nositelji igre nisu u formi.

Sammir:

- Ne, hvala, nemam komentar.

Duje Čop:

- Nemam što reći.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 12:13