Duje Klarić / CROPIX
UTAKMICA GODINE

Zoran Vulić: Iz Dnjipra bi samo Kalinić i Strinić bili pojačanja za Hajduk!

Piše: Siniša SušecObjavljeno: 26. kolovoz 2014. 17:31

U slobodnoju prodaji nema više ulaznica ni za lijek. U utorak su još zadnji pretplatnici kupovali svoje ulaznice. Hajduk je napravio pravi posao sa povećanjem broja članova koji je sad više od deset tisuća, broj preplatnika je odavno prešao šest tisuća. Sve su to rekordne brojke koje svjedoče o atmosferi u i oko Poljuda.

Optimizam je prisutan iako nije kao što je to bilo pred meč sa Šahtjorom iz Karagande kad je Tudor galvanizirao igrače ali i navijače najavom: “Bolji smo, sigurno prolazimo!”. Ukrajinci su ipak bolja momčad od Kazahstanaca, pa su i najave puno opreznije.

Zoran Vulić je pak jedan od onih koji je uvjeren u prolaz Hajduka. - Ja se ne slažem s ocjenama da je Dnjipro bolji od Hajduka. Za mene je Hajduk bolji. Ne vidim niti jednog igrača Dnjipra, koji bi bio pojačanje za Hajduk izuzev ove naše dvojice Kalinića i Strinića, ali i za njih je pitanje kako će reagirati u ovoj atmosferi pred punim Poljudom jer su dosad naučili da je ta publika bila na njihovoj strani.

Vulić tvrdi da je sve na Hajduku. - Hajduk ima sve u svojim rukama. Imamo odličan rezultat. Tih 1-2 je po meni bolji rezultat nego da je 0-0. Igrači su odmorni, sigurno će biti jako motivirani, imat će podršku s tribina. Sve je idealno, baš kako bi trebalo za prolaz. Dnjipro me nije posebno impresionirao. Oni su u Kijevu igrali kao da igraju u gostima. Ne vjerujem da mogu odigrati puno bolje na Poljudu, a ovdje je ipak Hajduk u prednosti!, poručuje Vulić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 11:39