NOVO POJAČANJE

Zdravko Mamić preduhitrio Hajduk i ekspresno kupio Varaždinca Brezovca!

Zdravko Mamić odmah je krenuo u akciju i potpisao Brezovca, koji će sljedeće četiri i pol godine provesti u Maksimiru. Varaždincima će pripasti oko pola milijuna eura
Piše: ArhivaObjavljeno: 25. studeni 2010. 16:00

Daš jednoga da spasiš njih trideset - zaključak je Samira Toplaka koji je nakon Kup utakmice s Rijekom ostao bez kapetana. Doduše, Josip Brezovec (24) odigrati će za Varaždin još dvije utakmice, ali autogram na 4,5 godišnju vjernost Dinamu je tek formalnost.

- Dogovorili smo se nakon utakmice u Rijeci. Uvjeren sam kako je Brezovec pojačanje za Dinamo - otkrio nam je njegov agent Danko Đikić koji je u Dinamo doveo Tonela, a ima i zasluga u “privođenju” Vahe Halilhodžić u Maksimirsku 128.

No, nije samo Đikić doveo mladog veznjaka. Za to je zasluge ima i kampanja za predsjednika HNS-a jer su Varaždinci dugo bili “neposlušni” odbijavši se svrstati u Udruzi prvoligaša pod stijeg Vlatka Markovića. Sada bi ih na taj čin trebalo privoljeti oko 300 tisuća eura keša koliko bi im Dinamo trebao platiti za odštetu, kao i pripreme u Turskoj koje su dio paketa...

Očito je kako Markoviću gori pod nogama. Svaki glas je bitan i tu se sredstva više ne biraju. Jer, Brezovec je prije nekih mjesec dana iz Varaždina mogao otići bez odštete.

Na kraju, najveći gubitnik u utrci je Hajduk. Htjeli su Brazovca kad je bio besplatan, ali bili su isuviše inertni. Onda su se ponovno uključili kada su saznali da se Mamić pojavio u Varaždinu. No, umjesto da je Svaguša sjeo u avion i na licu mjesta pokušao privoljeti igrača koji je Hajduku nego Dinamu, s Poljuda su poslali tek faks u kojim su naveli da su zainteresirani. I zašto se onda čude što će šestu godinu u nizu gledati u leđa Dinamu?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 16:28