foto: Nikola Vilic / CROPIX
ODLUČIO DERBI

ZAGREPČANEC ZAPAPRIO 'SVOJIMA' 'Pokazali smo da imamo hajdučko srce! Ovo mi je najdraži pogodak u karijeri'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. ožujak 2016. 21:12

U derbiju 28. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Dinama s 1-0 (1-0) i ponovno učinili prvenstvo neizvjesnim.

Hajduk se osvetio Dinamu za poraz u Kupu u srijedu na Poljudu (0-2), a do pobjede su Splićani došli borbenošću i puno boljom igrom, pogotovu u prvom dijelu kada su uz pobjednički gol Frana Tudora iz 4. minute, propustili još tri ogromne prilike.

Prije ulaska u svlačionicu izjavu je dao strijelac pobjedničkog gola Fran Tudor, koji je rođen u Zagrebu, a sada je zabio za pobjedu protiv Dinama.

- Fenomenalan je osjećaj, najbolji mogući. Eto, poklopilo se da sam počeo davati golove zagrebačkim klubovima, ali to nije toliko bitno, najvažnije je da smo pobijedili. Pokazali smo da imamo hajdučko srce, a ovaj gol mi je sigurno najdraži u karijeri. Bit će teško ponoviti ovakvu utakmicu u uzvratu polufinala Kupa, ali ćemo napraviti sve da pokušamo nadoknaditi prednost.

Nakon utakmice govorio je i kapetan Dinama Domagoj Antolić:

- Nismo očekivali laganu utakmicu. Znali smo da će se Hajduk pribrati i analizirati poraz, a to su i napravili. Izgubili smo bodove, ali se moramo dignuti. Bili smo svjesni da će Hajduk biti agresivniji nego u srijedu. Nisu imali toliko respekta kao u prvoj utakmici. Sigurno je i da su nam nedostajali Pjaca i Soudani, naši najbolji igrači, ali to nije alibi. Rijeka se približila, ali ako mi budemo pravi, ne bi trebalo biti problema.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 13:30