Bruxelles, 010310.Sport tereni Dilbeek.Trening Hrvatske nogometne reprezentacije pred prijateljsku utakmicu sa Belgijom.Na slici: Eduardo Da Silva i Ognjen Vukojevic.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
PODRŠKA IZ KIJEVA

Vukojević poručuje: 'Dečki, nemojte se 'napaliti', jer ćete izgorjeti. Kao što smo mi...'

'Evo, vidite, mi smo ispali od Rubina iz Kazana, sad se moramo s Litexom boriti za Europsku ligu. Dinamo ima privilegiju, vjerujem da će iskoristiti tu šansu'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. kolovoz 2011. 11:02

Luka Modrić, Eduardo da Silva, Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, Ivica Olić... Možemo se vratiti još malo u povijest, sjetiti se još nekih velikana, ali i ovo je dovoljno. Svi ti dečki nisu igrali Ligu prvaka, barem ne u Dinamu, svi su oni morali taj osjećaj upoznati negdje drugdje. A sad Ibanez, Calello, Krstanović..., mogu dosanjati i njihov san. Koliko je bilo sudbonosnih utakmica, stativa, uvijek se nešto krivo 'poklopilo', nikad taj zadnji korak nije bilo moguće napraviti. Sjećamo se i onog Werdera, sjećamo se nade koja je tinjala u Maksimiru do uzvrata, ali već u prvim minutama sve je palo u vodu, Ognjen Vukojević napravio je kazneni udarac. Ili nije, ali je suđen.

- Joj, kad se sjetim svih tih povijesnih šansi, što smo sve propustili. Evo, vidite, mi smo ispali od Rubina iz Kazana, sad se moramo s Litexom boriti za Europsku ligu. Dinamo ima privilegiju, vjerujem da će iskoristiti tu šansu - kaže Ognjen Vukojević, koji ima jasnu poruku za današnju Dinamovu generaciju.

- Dečki, nemojte se previše 'napaliti', jer ćete izgorjeti, kao što smo mi svaki put izgorjeli. Zato smo primali one 'Dinamove golove', stalno smo glupo gubili utakmice. To se ne smije ponoviti, Dinamo je bolji od Malmöa, siguran sam da će iskoristiti tu prednost.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:18