Željko Hajdinjak / Cropix
TUŽNA PRIČA

Vugin apel HNS-u: Hitno trebamo pomoć, bojim se da nećemo dočekati kraj sezone!

Vrijeme je da nam pomogne i Hrvatski nogometni savez. Krovna kuća nogometa mora biti servis klubovima i apeliram na njihovu pomoć - rekao je Davor Vugrinec
Piše: Nenad KovačićObjavljeno: 20. rujan 2011. 23:35

Davor Vugrinec igra svoju 21. profesionalnu nogometnu sezonu. U dresu matičnoga kluba, gdje je prije 19,5 godina i zakoračio u seniorske nogometne vode. I dok je popularni Vuga između Varteksa i Varaždina probao i Tursku i Italiju i neke druge HNL destinacije (Rijeka, Dinamo, Zagreb), varaždinski je prvoligaš također dogurao do 21. uzastopne profi-sezone. Zlobnici već pomalo pričaju - zajedno su krenuli, zajedno će i završiti tu lijepu nogometnu priču. Pribojava li se i Vugrinec toga?

- Sigurno je da nikad klub nije bio u tako teškoj situaciji. Isto kao što nije bilo za očekivati da ćemo nakon osam kola biti tu gdje jesmo. Kraj? Ne, ne vjerujem da je to kraj, napravit ćemo sve za spas - odlučan je Davor Vugrinec, koji vidi svjetlo na kraju tunela uz određenu pomoć.

- Igrači i struka neće podbaciti, sigurno, vidim da i čelni ljudi kluba sve više slažu situaciju. Međutim, vrijeme je da nam pomogne i Hrvatski nogometni savez. Krovna kuća nogometa mora biti servis klubovima i apeliram na njihovu pomoć, ne samo nama nego svima, čak i ne samo prvoligašima.

Vugrinec se pribojava da ukoliko Hrvatski nogometni savez bro ne pomogne...

- ...možda i ne završimo sezonu! Ta opasnost postoji, jer smo u doista alarmantnoj situaciji, a nikom nije interes da varaždinska nogometna priča završi, pogotovo ne da završi prerano i na takav način.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 06:53