Niksa Duper / CROPIX
KRAJ SAPUNICE

VUČEVIĆ 'Moja želja je bio Španjolac Victor Munoz. Reju više nismo mogli čekati... '

'Španjolac je bio jako zainteresiran. Međutim, Klub je procijenio da ne može ulaziti u rizik s njim'
Piše: ArhivaObjavljeno: 19. veljača 2015. 16:47

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević prvi se oglasio nakon imenovanja Stanka Poklepovića za novog trenera Hajduka. Vučević je za službenu stranicu Hajduka pojasnio zašto su propali pregovori s Edoardom Rejom:

- Reja je bio naš prvi izbor, ali nismo više mogli čekati njegovu odluku. Bio nam je nužan trener koji će odmah preuzeti momčad. Imali smo i drugu opciju, Victora Munoza, španjolskog trenera (nekadašnji prvotimac Barcelone i Sampdorije koji je bio trener niza klubova u Španjolskoj, Grčkoj, Rusiji i Švicarskoj op.a.) koji je bio jako zainteresiran za dolazak. Međutim, Klub je procijenio da u ovom trenutku ne može ulaziti u rizik s njim, kazao je Goran Vučević te nastavio.

- Također, s obzirom na trenutačnu situaciju, nismo željeli baciti u vatru dva mlada i kvalitetna trenera kao što su Hari Vukas i Marijo Osibov nego smo se odlučili za jednog iskusnog trenera kao što je Stanko Poklepović. S njim sam osobno često bio u kontaktu.

- Šjor Stanko se spremno odazvao i stavio na raspolaganje Hajduku. Njegov zadatak je da izvuče maksimum iz kadra kojeg ima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 03:45