Drago Sopta / Cropix
VAHA OPLEO PO BILIĆU

'Vrsaljko u reprezentaciji? Ma nemojte, a zašto Slaven Bilić mene ništa nije pitao...'

Šime je odigrao tri utakmice za Dinamo i sada ga 'kao' traži pola Europe. A vidim da je i pozvan u reprezentaciju. A tko je mene išta pitao? - čudi se Vahid Halilhodžić
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. ožujak 2011. 16:50

ZAGREB - U Maksimiru se ništa ne prepušta slučaju. Nakon što je Slaven Belupo “omastio brkove” bodom u Maksimiru, sva tri u Vinkovcima moraju se osvojiti “pod mus”. A do njih će Dinamo pokušati doći u okrenjnom sastavu. Nema Bišćana i Rukavine, Sammir je rekovalescent a u uatobusu svoje mjesto nije pronašao nit’ Šime Vrsaljko.

- Ne znam kako netko može pozvati ozlijeđenog igrača u reprezentaciju, a da se prethodno nije konzultirao s njegovim trenerom - opleo je Vaha po Slavenu Biliću. Na pitanje znači li to kako će Vrsaljko dobiti “zabranu” za Gruziju i Francusku, strateg Dinama ostao je neodređen.

- To ću reći onome koji šalje pozive. Po nekom mom viđenju smatram da bi se ipak trener trebao nešto pitati - rekao je Halilhodžić.

Barem Bilić neće trebati otkazati Badelju koji se oporavio od Moralesova udarac na treningu i otputovao s momčadi u Vinkovce. A tamo se navodno “modrima” sprema vatreni doček.

- Čuo sam da prijete, ali na to se ne obazirem.

Da ne bi krivo shvatili ovo “prijete”, trener Dinama brže bolje je obrazložio svoju rečenicu.

- Tu mislim na to da su domaćini izrazito motivirani i željni uspjeha nad Dinamom, baš kao i svaki protivnik koji igra s nama. Ništa loše.

Dodatna motivacija stigla je od trenera domaćina koji je rekao kako ne vidi po čemu je to Halilhodžić bolji trener od njega.

- Ne čitam to kaj neko piše - premijernom kajkavštinom se ogradio Halilhodžić.

A ako ne čita, onda je čudno da zna kako se ovih dana pisalo o Šimi Vrsaljku i njegovom navodnom odlasku iz Dinama.

- Pa to je nevjerovatno. Gdje iskopate sve te silne priče - pitao se šef maksimirske struke, na isti način kako se pitao o tome zašto nitko nije htio istraživati jel’ Dinamo oštećen protiv Slaven Belupa.

- Očito vas to ne zanima, a ja sam vam pripremio i dokaze - mahao je Vaha s fotografijama dviju spornih situacija na kojima se navodno vidi da je Dinamo oštećen.

- A kažu kako je Dinamo privilegiran. Ma molim vas - završio je Halilhodžić, obavio prozivku i krenuo put Slavonije, Vinkovaca i tri boda koja bi bila idealna pozivnica za drebi s Hajdukom.

- Protiv Belupa je bila mala skupina na istočnoj tribini koja je jako navijala. Hvala im na tome, nadam se da će ostali slijediti njihov primjer.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 00:24