AP
'NIŠTA ME NE BOLI'

Vraća se Andrić: 'Hajduk nikad nije bio mlađi, a za trofeje je potrebno iskustvo'

Trenirao sam s momčadi zadnjih 10 dana, nisam imao nikakvih problema i tu su temelji optimizma. Trener će odlučiti koliko sam spreman za proljeće - kaže Andrić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 18. veljača 2011. 13:51

Bijeli su još jučer otputovali u Dubrovnik gdje će odigrati posljednju test-utakmicu pripremnog razdoblja. Protivnik na Lapadu (15 sati) domaći je županijski ligaš Dubrovnik, ali mnogo važnije do imena i snage suparnika jest odgovor na pitanje što Vučević želi saznati u zadnjem testu.

- Vidjet ćemo Bulkua na desnom beku, a minutažu će dobiti i Srđan Andrić - najavio je Vučević.

Srđan Andrić propustio je pripreme u Turskoj, zbog ozljede gležnja koju je obnovio neposredno prije polaska u Antalyju, 31-godišnji veznjak je ostao u Splitu, a potom je produžio na pregled u Köln. Premda se najavljivao operativni zahvat, Andrić je uspio izbjeći takav scenarij rehabilitacije i premijerno će nastupiti u svom rodnom gradu.

- Liječnik u Kölnu mi je rekao da nema potrebe za operacijom i zato moj oporavak ide brže nego se očekivalo. Ipak, mora se priznati da nisam obavio pripreme s momčadi i zato nisam u situaciji gdje mogu dati velike najave. Trenirao sam s momčadi zadnjih 10 dana, nisam imao nikakvih problema i tu su temelji optimizma. Nadam se da će u Dubrovniku sve proteći bez ikakvih problema, pa će dalje trener odlučiti koliko sam spreman za proljetnu polusezonu - kazao je Andrić.

S klupe je Andrić promatrao susret sa Slavijom i nije otkrio “toplu vodu” konstatacijom da je momčad Hajduka u tom susretu imala pravo obilježje “dječjeg vrtića”.

- Premlada smo ekipa, to je svima jasno. Godinama sam u Hajduku, ali nikada nismo bili mladi kao u susretu sa Slavijom. Prije 10-ak godina sam i ja ulazio u momčad kao 20-godišnjak, ali momčad je imala niz iskusnih prvotimaca uz koje smo mi mlađi stasali. U borbi za trofeje uvijek treba imati i iskusne igrače u kadru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 14:30