Drago Sopta/CROPIX
RIJEKA KRENULA U AKCIJU

Volpi dao Juričiću slobodne ruke: Stižu Ivan Bošnjak, Vranješ, Drpić, Ipša...

Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 20. ožujak 2012. 23:33

Za Bijele će večeras na Kantridi navijati bivše “Hajdučko srce”, a od danas novi Rijekin napadač - Ivan Bošnjak! Vinkovčanin, koji je početkom veljače napunio 33 godine, od siječnja je slobodan igrač, posljednji mu je angažman bio u kineskom klubu Chongqing Lifan. Natjecateljska forma vjerojatno mu nije idealna, ne može biti jer u ovoj kalendarskoj godini negdašnja špica Dinama i Hajduka nije odigrala ni jednu utakmicu.

- Istina je, ali poznavajući Ivana i njegovu profesionalnost te radne navike, ni najmanje ne sumnjam kako će doći fizički spreman - veli sportski direktor Srećko Juričić.

- Procijenili smo da nam je neophodno pojačanje, a jedan dobar i iskusan igrač je slobodan. Bošnjak danas dolazi u Rijeku i potpisat ćemo ugovor do kraja sezone.

Napad nije jedini dio momčadi kojem bi dobro došao neki rutiner.

- Radim, tražim još jedno pojačanje za obranu ili vezni rad, ali ne bih o imenima. Imamo 7-10 dana u kojima je to moguće realizirati pa ćemo vidjeti - rekao je Juričić.

Ipak, nije trebalo dugo da se na Kantridu 'došulja’ ime Juričićevog braniča ( Dino Drpić), a neslužbeno se pročuo i identitet veznog igrača o kojem je govorio - navodno je riječ o bivšem hrvatskom reprezentativcu Jurici Vranješu, 32-godišnjaku koji je jesen odradio u grčkom Arisu, a od siječnja je u statusu slobodnog igrača. Također, Rijeka bi na ljeto mogla dovesti i Kristijana Ipšu. Bivši kapetan mlade reprezentacije te član danskog Midtyllanda ozbiljo razmišlja o dolasku u Rijeku...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 13:19