Split, 080810.Stadion Poljud.Nogometna utakmica prve HNL izmedju Hajduka i Sibenika.Na fotografiji: Anas Sharbini.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX
ZLOČIN I KAZNA

Vlajčević ovaj put bez milosti - Anas Sharbini bi mogao biti kažnjen i sa 6 mjeseci!

Anasu prijeti kazna i do šest mjeseci neigranja zbog članka 56. koji brani fizički napad. Otežavajuća mu je okolnost i isključenje na Kantridi - rekao je Vlajčević
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 07. listopad 2010. 15:19

Disciplinski suca 1. HNL Krešimir Vlajčević zatražio je očitovanje Anasa Sharbinija (Hajduk) zbog udaranja Marija Sačera (Varaždin) u 9. kolu, a premda mu je sudac Ante Vučemilović za tajčin dodijelio samo žuti karton, postupkom će se utvrditi je li ta kazna bila preblaga.

- Pogledao sam snimku i sada čekam da vidim što ću dobiti od njega. Odluku ću donijeti u srijedu. Anasu prijeti kazna i do šest mjeseci neigranja zbog članka 56. koji brani fizički napad na igrače na terenu. Otežavajuća mu je okolnost i isključenje koje je dobio kolo prije na Kantridi - rekao je Vlajčević.

Također u roku od tri dana moraju se pisano izjasniti Hajdukovi treneri Stanko Poklepović i Tonći Gabrić koje je zbog navodno nesportskog ponašanja ove nedjelje u Karlovcu prijavio sudac Domagoj Ljubičić. Vlajčević je s jednom utakmicom neigranja kaznio Duju Čopa (Hajduk), Adrijana Valentića (Inter) i Igora Banovića (Zadar) zbog isključenja u 10. kolu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 14:21