Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

VIDEO: PETEV ODUŠEVLJEN SOUDANIJEVOM MAJSTORIJOM 'Otkad sam došao u Hrvatsku, još nisam vidio takav pogodak'

Dinamo se dobro namučio protiv Lokomotive. Upisana je 3:1 pobjeda uz dva gola Soudanija i jedan Fiolića, ali se sve odlučilo u zadnjih deset minuta
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2016. 20:30

Nakon susreta Dinamov trener Ivajlo Petev izrazio je zadovoljstvo ostvarenom pobjedom, ali samo time.

- Jedino sam zadovoljan činjenicom da smo uzeli tri boda i postigli tri gola. Nismo ušli dobro u utakmicu, igrali smo presporo. Imali smo tri-četiri šanse za postizanje pogotka, ali kad nisi na sto posto, onda ne zabiješ.

Pokušao je potom objasniti zašto Dinamo od početka nije bio 'pravi'.

- Zbog do sada mnogo odigranih utakmica, zbog toga što smo imali utakmicu Lige prvaka prije nekoliko dana, imamo mnogo mladih igrača. Pričali smo mnogo o tome, o pristupu igri. Međutim, nije bilo onako kako smo željeli. Ali tri boda su bitna, idemo dalje.

Prokomentirao je Petev i sjajan gol Soudanija iz 88. minute za konačnih 3:1.

- Od kada sam došao u Hrvatsku, još nisam vidio takav pogodak. Šteta što je naša najbolja akcija u Soudanijevoj izvedbi bila u zadnjoj minuti - kazao je Petev.

Na njega se nadovezao najbolji igrač susreta Soudani.

- Najvažnije je bilo da smo uzeli ta tri boda, Lokomotiva se pokazala kao težak suparnik. Gol? Sretan sam što sam tako zabio, a nisam znao da sam sada vodeći strijelac lige - rekao je alžirski napadač.

Nakon utakmice trener Lokomotive Mario Tokić je kazao:

- Čestitao bih Dinamu na pobjedi. Zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Nažalost, već četvrtu-petu utakmicu ponavlja se ista stvar, u polju igramo dobro, dobro izgledamo, a onda primio pacerske pogotke. Pad koncentracije u obrani ili obična greška rezultira pogotkom protivnika. To je boljka svih mladih momčadi, pa tako i naše. Nadam se da ćemo konačno početi igrati malo više na rezultat, a manje za dojam i to već od sljedeće utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 13:06