Slavlje igrača Hajduka s Caktašem
 MATIJA DJANJESIC/CROPIX
U ZADNJOJ SEKUNDI

VIDEO Dojučer tragičar, danas opet veliki junak: Pogledajte gol Mije Caktaša kojim je srušio Rijeku!

Zadnje dvije utakmice bio je na klupi, i na Rujevici nije počeo u prvih 11, ali bio je čovjek odluke
Piše: Siniša SušecObjavljeno: 10. veljača 2021. 20:30

Promašio je penal protiv Lokomotive, odigrao loše, Hajduk je doma izgubio 0:1 i proglašen je glavnim krivcem. Dijelom možda i zbog toga što još nije produžio ugovor s Hajdukom, klub nudi bitno manje novca, on još razmišlja...

Nije ovo bila sezona Mije Caktaša. Iako je zabio devet golova, promašio je čak tri udarca s bijele točke, a od kapetana, najboljeg i najskupljeg igrača očekivalo se puno više. Protiv Istre je sjedio na klupi, protiv Osijeka isto tako (kažu da je bio pod temperaturom), a čak ni kada je na dan utakmice protiv Rijeke ostao bez četvorice bolesnih igrača (trojica su ofenzivci), trener Tramezzani nije ga stavio u prvih 11.

Uveo ga je ipak u 54. minuti umjesto Atanasova, odigrao je Mijo pristojno, a onda se u zadnjim sekundama dogodio trenutak koji bi mogao postati prekretnica sezone i za Caktaša i za Hajduk. Todorović je ubacio skoro s centra, Dimitrov glavom prenio loptu u kazneni prostor domaćih, nespretno je i nesretno reagirao domaći stoper Galović, a Caktaš je fino primirio loptu i poslao je u mrežu kraj nemoćnog Nevistića.

Pogledajte gol koji je odlučio jadranski derbi:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. listopad 2024 07:03