DVOBOJI POD POVEĆALOM

Veliki rat Ćorluke i Immobilea, Luka Modrić protiv De Rossija, Olić na Darmiana

Modrić kao sinonim hrvatske vezne linije i iskusni De Rossi kao simbol talijanske čvrstine. Nema Pirla, nema Verrattija, mnogo toga past će upravo na De Rossija
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2014. 11:56

OLIĆ vs. DARMIAN

Ivica Olić, na neki način, opet bi mogao biti faktor iznenađenja. Iako ni u “visokim godinama” ne iznenađuje svojom strašću i srčanošću. Ide mu dobro u Bundesligi, zabija, Wolfsburg je visoko na ljestvici, a evo prilike da u 100. nastupu za reprezentaciju napiše još jedno intrigantno poglavlje. Zabio je Talijanima još na SP-u 2002., zašto ne bi i sad? Vjerujemo da će namučiti Darmiana, da će Torinov bek imati više posla s njima nego što će prelaziti centar. Olić to zna i može, na njegovoj je strani i iskustvo, toliko je puta već suparničke braniče doveo do očaja, pa, nije Darmian nepremostiva prepreka.

MODRIĆ vs. DE ROSSI

Modrić kao sinonim hrvatske vezne linije i iskusni De Rossi kao simbol talijanske čvrstine. Nema Pirla, nema Verrattija, mnogo toga past će upravo na leđa De Rossija. Romin veznjak stoti će put igrati za Azzurre. U sredini terena puno bi se toga moglo odlučiti, tko tu odnese prevagu... Modrić je u velikoj formi, pomagat će mu Brozović, blizu je i Rakitić. Talijani ipak hendikepirani, čini nam se da smo u startu ovdje u dobroj prednosti.

ĆORLUKA vs. IMMOBILE

Vedran Ćorluka u zadnjim je susretima Hrvatske bio odličan, vjerujemo da će tako biti i u nedjelju. Talijanski napadači, tko god igrao, nisu u nekoj velikoj formi, nadamo se da neće baš sad proigrati. Gotovo je sigurno da će jedan od dvojice biti Ciro Immobile. Borussijin centarfor, zabio je tek jedan gol za reprezentaciju, međutim, malo dobrog izbora ima Conte. Na Ćorluki je, pak, velika odgovornost, on mora biti vođa obrane, čovjek koji će rukovoditi pričom u našem šesnaestercu. Čuvao je i veće igrače, zašto ne bi izišao na kraj s Talijanima?

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 15:29