PONOVNO U ZAGREBU

Vatreni se okupljaju za utakmicu godine: 'Više se Talijani boje nas nego mi njih'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. lipanj 2015. 14:53

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se ovih dana u Zagrebu gdje kreće lagano zagrijavanje i priprema za prijateljsku utakmicu protiv Gibraltara u Varaždinu i one kvalifikacijske za odlazak na Euro protiv Italije na praznom Poljudu.

Mateo Kovačić, član milanskog Intera i hrvatski nogometni reprezentativac, siguran je da će se Hrvatska pokazati u najboljem svjetlu.

- Bit će veliki hendikep u Splitu bez navijača, navijači su uvijek bili 12. igrač Hrvatske. Bit će teško, ali spremni smo i motivirani za osvajanje sva tri boda, kao što smo pokazali i na San Siru. Ne trebamo se bojati Italije, oni se više boje nas nego mi njih - rekao je Mateo Kovačić.

- Znamo što možemo i što hoćemo. Moramo pokazati najbolje od sebe i protiv Gibraltara i protiv Italije. Drago mi je što ćemo igrati i u Varaždinu, tamo svakako moramo pobijediti, ali i čuvati se ozljeda kako bismo bili pripravni za Italiju.

Zbog ozljeda, protiv Italije neće biti Luke Modrića i Dejana Lovrena, a zbog kartona susret mora propustiti Vedran Ćorluka.

- Nekoliko će nam važnih igrača nedostajati, ali mislim da imamo kvalitetne zamjene - zaključio je Mateo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 00:27