Zagreb, 260910.Prva HNL liga. Utakmica 9. kola izmedju Lokomotive i Dinama, koja je bila otkazana zbog kise i natopljenog terena, odigrava se dan kasnije.Na slici: Zoran Mamic, sportski direktor Dinama s kisobranom. Pokraj njega koraca trener Dinama Vahid Halihodzic.Foto: Drago Sopta / CROPIX
 Drago Sopta / CROPIX
'BRAVO MOJIM IGRAČIMA'

Vahu brine efikasnost: Utakmica u Solunu mogla bi biti povijesna za Dinamo

Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 26. rujan 2010. 22:51

Nije Dinamo imao težak posao protiv Lokomotive u odgođenoj utakmici devetog kola HNL-a. Sjajni Tonel i Chago jedini su uspjeli matirati vratara Lokomotive Picka koji je više puta sačuvao svoju mrežu. Upravo to što niti jedan napadač nije uspio zabiti pogodak brine Halilhodžića.

- Bojao sam se neke ozljede na ovom teškom terenu, zahvaljujem se momcima našega Miljenka Sakomana koji su cijelu noć radili da bismo mi mogli igrati. Nezadovoljan sam samo našom efikasnošću, bojao sam se suparnikove kontre, no sve u svemu, zadovoljan sam, bravo mojim igračima. Trebamo se dobro odmoriti i pripremiti za Solun, ta utakmica može biti povijesna za Dinamo, povojnim rezultatom došli bismo na prag prezimljavanja u Europi nakon 40 godina - izjavio je Vaha.

Roy Ferenčina nije mogao protiv Modrih računati na četvoricu najiskusnijih igrača, no mlade nade pokazale su da je pred Lokomotivom lijepa budućnost.

- Nije nam bilo lako na ovakvom terenu, no zadovoljan sam posjedom lopte, iako smo slabo dolazili u završnicu. Nije nam bilo lako bez četvorice najiskusnijih, a gotovo svi mladići koji su istrčali prošli su omladinsku školu Dinama, nadam se da će nastaviti napredovati, mnogi su pokazali da je pred njima lijepa budućnost - izjavio je Ferenčina.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 20:30