Goran Mehkek / Cropix
GDJE JE PUKLO?

Vahina transfer lista - mogu svi ići osim Badelja, Beqiraja, Tonela i Mesarića!

Dakle, mogli su ići i Sammir, Vrsaljko, Rukavina, Cufre... Svi oni koji su Vahi barem jednom stali na žulj, zapostavili disciplinu i ogriješili se o njegova pravila
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. svibanj 2011. 23:55

U svlačionicu je prije treninga ušao i Zdravko Mamić i obratio se igračima. Osim klasičnih poruka, koje je već dobro uvježbao za prijašnjih smjena, Mamić je igračima otkrio i što je o njima govorio Vaha. Trener je, navodno, prije odlaska sastavio popis igrača na koje više ne računa, taj je popis bio poduži, ali na njemu su bila i četvorica zaslužnih. Oni koji pod svaku cijenu moraju ostati, koji su Vahu najviše oduševili, koje je proglasio najvećim profesionalcima. Na njemu su Badelj, Tonel, Beqiraj i Mesarić! Da, Vaha je izuzetno cijenio Dinamova 'Shakespearea', Mesarić je po njemu oličenje profesionalca i nogometaša kakvog on želi.

Nije to značilo da svi drugi mogu odmah otići, već dio njih, značilo je da samo ova četvorica nikako ne mogu otići. Dakle, mogu to i Sammir, Vrsaljko, Rukavina, Cufre... Svi oni koji su mu barem jednom stali na žulj, zapostavili disciplinu i ogriješili se o njegova pravila. Mamić je pokušao igrače okrenuti na svoju stranu, predstaviti im Vahu u sasvim drugom svjetlu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:31