BORBA ZA MJESTO

'Umri muški' na treningu: Brezovec kramponom po Cufreovom obrazu

Prvi je u žaru borbe žestoko uklizao, možda i zato što je drugi u ovo malo vremena po transferu iz Varaždina stekao glas nesmiljenog aktera koji - kako bi podvukao Halilhodžić - "kefa sve redom, i naše i njihove"
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 23. veljača 2011. 14:50

Prva runda u 10 sati, druga u 16. Dinamovi profesionalci očigledno ne znaju za predah. Štošta je staro, recimo podatak da Bišćan (gležanj) i Sammir (tetiva) vježbaju u dvorani i teretani, a za uključivanje punim tempom treba im još desetak dana. Zbog poteškoća s aduktorom na poštedi su Barbarić, kome prijeti duža stanka. Ademi je u Puli zaradio ozljedu koljena poradi koje mora mirovati četiri-pet dana i svakako propušta Karlovac.

Zanimljivo da nije bilo Kovačića, neće ga biti ni danas s obzirom na to da je s omladinskim sastavom otputovao u Split na kup-susret s Hajdukom. Branit će Zelenika, u toj konkurenciji još smiju nastupati i Vrsaljko i Šitum, ali oni su s prvotimcima. Šime je pregrmio početni udar upaljenog trbušnog zida i jučer pola sata trčao. Chago čak pokušava sprintati, što znači da se smiruju poteškoće s leđima. Ohrabruje da pravi vratarski trening odrađuje Lončarić, višemjesečni oporavljenik nakon operacije križnih ligamenata, ovog utorka napokon je bio pred mrežom u “utakmici” dviju postava na četiri gola manjih dimenzija.

U tom srazu nehotice su se dohvatili Cufre i Brezovec. Prvi je u žaru borbe žestoko uklizao, možda i zato što je drugi u ovo malo vremena po transferu iz Varaždina stekao glas nesmiljenog aktera koji - kako bi podvukao Halilhodžić - “kefa sve redom, i naše i njihove”. Pa dok su obojica bili u klinču i u padu Brezovec je partnera slučajno potegnuo kramponima po obrazu. Dosta jako čim je Cufre sjeo zbog bola, držeći se za čelo, zatim je pak napustio igralište.

Valja spomenuti ponovo raspoloženog Moralesa, strijelca iz svih mogućih i nemogućih pozicija. Često je precizan bio Tomečak, nisu previše zaostajali Badelj, Palić, Sylvestr...

Danas je radna repriza. Onda se tonus smanjuje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:20