DAMIR KRAJAC/CROPIX Cropix
SuperFantasy HNL

U petak u 18:00 starta novo HNL kolo, a glavno pitanje je mogu li Lokosi zaustaviti Dinamo?

Posloži svoju SuperSportske HNL fantasy momčad
Piše: PROMOObjavljeno: 28. travanj 2022. 22:36

U novom SuperSportske HNL fantasy kolu očekuje nas, kao i tokom cijele sezone, mnoštvo zanimljivosti. Ipak, sve oči 1. maja će biti uprte na stadion u Kranjčevićevoj gdje Lokomotiva očekuje Dinamo u dvoboju 33. kola HNL-a. To je utakmica kola, a potencijalno jedna od težih nagaznih mina za Modre do kraja sezone. U dosadašnjim ovosezonskim dvobojima Lokomotiva i Dinamo su osvojili isti broj bodova i zabili isti broj pogodaka - samo jedan, a našu najavu utakmice u grafičkom obliku možeš pogledat ovdje!

Ipak da ne preuranimo, ajmo prvo zaključiti prošlo, 32. HNL kolo nakon kojeg je Dinamo značajno popravio svoju poziciju. I ptice na grani već znaju da Hajduk nije uspio potvrditi ‘break’ nakon pobjede u derbiju protiv Dinama te je u Koprivnici ostao na nuli. Osijek je u Rijeci teško stradao u utakmici u kojoj su Fiumani odigrali fenomenalno, ali i u kojoj je bilo nekoliko dvojbenih situacija. Kolo je još na samom startu obilježila pobjeda Dragovoljca nad Šibenikom, te remi u Puli koji je Kulenović izborio za svoje Lokose pogotkom u posljednjim sekundama dvoboja protiv Istre.

Najbolju SuperSportske fantasy momčad kola čine mahom igrači Dinama, uz strijelce na ostalim dvobojima. Tako je i ovo kolo na vratima Livaković, a trojku ispred njega čine Šutalo, Lauritsen i Bočkaj. Vezni red predvodi ‘matchwinner’ Ademi uz strijelce Marića, Caseresa i Majstorovića. Za kraj, u napadu je i kapetan Drmić, dok su na krilima Murić i Karrica. Za trenera kola smo odabrali Tomića koji je podigao svoju Rijeku nakon negativnog niza i pobjedio drugoplasirani Osijek na Rujevici.

image

SuperFantasy HN

Svakako nas očekuje još jedno superzanimljivo kolo, stoga te pozivamo da složiš svoju SuperSportske HNL fantasy momčad i da uživaš u još jednom neizvjesnom HNL vikendu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 06:07