Vlado Kos / Cropix
TOTALNA BESPARICA

U Osijeku nemaju novaca ni za karantenu, a za Uskrs su igrači dobili - 800 kuna!

Uvjeren sam da možemo pobijediti Hajduka. Ne dvojim da će svaki od nas dati najviše što može kako bismo došli do tih jako važnih bodova - kaže Ivo Smoje
Piše: Darko RužićObjavljeno: 12. travanj 2012. 16:47

Bliži se subota i sraz Osijeka i Hajduka. Utakmica je to od znatno većeg značaja domaćinu nego gostu. Ipak, neće to još biti dan D za Bijelo-plave, jer njima svaka utakmica do kraja sezone život znači.

U što su se to doveli, i kako? Uoči početka proljetnog dijela sezone isticali su kako imaju pred sobom dva cilja - prvo, ulazak u finale Kupa, preko leđa slavonskog rivala Cibalije, jer ta im okolnost osigurava izlazak u Europu. A plan B bio bi poboljšanje jesenskog plasmana na prvenstvenoj ljestvici kako bi Europsku ligu osigurali i kroz to natjecanje. A kad tamo....

Današnji Bijelo-plavi ne odustaju lako, daju više nego što mogu upravo onda kada je najvažnije.

- Uvjeren sam da možemo pobijediti. Ne dvojim da će svaki od nas dati najviše što može kako bismo došli do tih bodova koji bi nam olakšali posao u završnici prvenstva - kaže Ivo Smoje.

- Najvažniji nam je mir uoči kako bismo se mogli maksimalno koncentrirati za ono što nas čeka. Uvjeren sam da i ovaj put, kao i u Kupu protiv Cibalije, naši navijači mogu biti važna karika na putu do uspjeha. Vidio sam do sada dva lica moje momčadi. O manjkavostima neću javno, kazao sam im igračima u svlačionici - izjavio je trener Mršić.

Na prvu utakmicu Bijelo-plave je doveo iz karantene u Vukovaru. Pala je nakon toga Cibalia. Ovaj put, kako smo saznali od v.d. direktorice kluba Valentine Koprivnjak, s takvim se zahtjevom Mršić nije pojavio pred klupskim čelništvom. Što ne znači da neće, a i ako hoće, da će mu biti udovoljeno. Novca, naime, u prvoligašu s Drave nema. Igrači su dobili "siću" prije uskršnjih blagdana, po 800 kuna. Kako to predočiti i objasniti bilo kome u ozbiljnom profesionalnom nogometu? Međutim, to je naša žalosna i sveukupna zbilja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 04:30