POPULARNE CIJENE

U HNS-u se opametili: 'Karte za Wales u Osijeku biti će jeftinije nego za Makedoniju'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 19. rujan 2012. 21:40

Veliki skup zbio se u srijedu u Osijeku, vodstvo HNS-a predvođeno izvršnim predsjednikom Damirom Vrbanovićem, bez Davora Šukera, sastalo se s lokalnim sportskih čelnicima vezanim za organizaciju kvalifikacijske utakmice Hrvatska - Wales 16. listopada, ali i predstavnicima grada, policije, zaštitarskih tvrtki...

- U Osijeku pripremamo pravi festival, spomenutom dvoboju prethodit će dani ženskog nogometa, vjerojatno i sjednica Udruge klubova 1. HNL. Dolazak je najavio i Theodore Theodoridis, zamjenik glavnog tajnika Uefe - kaže Vrbanović i otkriva najvažniju vijest za navijače:

- Kod određivanja cijena imat ćemo razumijevanje za aktualan trenutak u zemlji i objektivne platežne mogućnosti ljudi, poglavito u Slavoniji i Baranji. Odluku će donijeti Izvršni odbor HNS-a sredinom sljedećeg tjedna, no sigurno je da će karte biti jeftinije nego u Zagrebu za Makedoniju. Bit će popularne.

Vrbanović nije mogao kazati točne brojke, ali zna se da se u Osijeku cijene u pravilu kreću oko 40-50 kuna pa ih treba očekivati negdje u tim gabaritima. Hvala Bogu, najvažniji je ambijent i da se osvoje tri boda. Naznake su da bi stadion mogao biti jako dobro popunjen, možda i pun. Podsjećamo da je za Makedoniju zapad stajao 250 i 200 kuna, a istok 120.

Vrbanović se, inače, u utorak vratio iz Budve, tamo je zajedno sa Šukerom prvi put nazočio regionalnom sastanku čelnika nacionalnih federacija u organizaciji Uefe.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 09:38