AJME, BIJELI

Tudor hitno zvao dva igrača, juniori prošli pola svijeta i stigli danas u četiri ujutro!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2014. 12:25

Andrija Balić i Zvonimir Milić, dva igrača iz momčadi Hajduk B hitno su pozvani u prvu momčad i danas će konkurirati za susret u Karagandiju!

Zbog silnih ozljeda i prorijeđenog kadra Tudor je bio prisiljen pozvati dvojicu novih igrača, jer ozljeda Nižića (ruptura mišića lista) i nepoznanica oko statusa Milovića natjerali su stratega Bijelih da zatraži od predsjednika Brbića promptno djelovanje. Tako su Balić i Z. Milić u utorak kasno navečer otišli prema Zagrebu, zatim su jučer u 11 sati podigli vize za Kazahstan i sjeli u zrakoplov za Istanbul.

Iz Turske su imali karte za Astanu i potom je njihov itinerar putovanja bio 200 kilometara udaljeni Karagandi. Na poprište današnje utakmice trebali su stići ujutro u 4.00 sata po lokalnom vremenu. Tek 14 sati prije utakmice, nakon gotovo cijelog dana na putu. Izmučit će se, a pitanje je hoće li netko od njih dobiti minutažu. Ali, sama činjenica da su hitno pozvani u Kazahstan puno govori.

Balić koji za dva tjedna puni 17 godina i dvije godine stariji stoper Zvonimir Milić postali su ključni igrači, spasitelji Hajduka koji moraju proći “pola Globusa” da bi se u zadnji čas, na dan utakmice, priključili momčadi. Pa kakva je to organizacija u klubu, zbog čega toliko loših poteza u kompletiranju momčadi za Kazahstan? Zašto su napravljene 22 vize, a potom su još dva igrača hitno dobila dokumente za ulazak u Kazahstan?

Koliko pitanja u tom organizacijskom kaosu na Poljudu...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 13:58