Ante Cizmic / CROPIX
KAO NA ODMORU...

Trener Dnjipra: 'Ništa strašno ako izgubimo. Život ide dalje, čeka nas prvenstvo...'

Mislim da je pun stadion razlog više da jedni i drugi pružimo bolju igru. Obje momčadi će igrati napadački nogomet pa se nadam dobroj utakmici
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 27. kolovoz 2014. 20:22

Trener Dnjipra, Miron Markevič na tiskovnu konferenciju prije susreta s Hajdukom došao je u društvu kapetanom momčadi Ruslanom Rotanom koji se najprije obratio javnosti jer je žurio na trening.

- Mislim da je ključ u tome da trebamo odvojiti Hajdukove linije. Prije svega mislim da moramo odvojiti njihov vezni red od napada i nikako ne ponoviti igru iz drugog poluvremena prve utakmice - rekao je kratko Rotan.

Potom je riječ dobio trener Markevič koji je inače jako miran tip i vrlo sporo govori, čini se da je potpuno nezainteresiran.

Očekuje vas pun stadion a momčad Hajduka je optimistična pred utakmicu?

- Mislim da je pun stadion razlog više da jedni i drugi pružimo bolju igru. Obje momčadi će igrati napadački nogomet pa se nadam dobroj utakmici.

Jeste li pregledali snimku prve utakmice, čega se pribojavate?

- Već sam rekao da Hajduk ima sličnu napadačku igru, pokazali su to i u Kijevu, a za nas će ključ biti zaustavljanje njihovih najisturenijih igrača.

Jeli na vama pritisak ukoliko eventualno ne prođete u skupinu Europske lige?

- Bit će pritisak i na jedne i na druge, a i mi i oni ćemo ići na pobjedu. Što se tiče eventualnog neuspjeha, mislim da to nebi bilo ništa strašno, život ide dalje a mi smo koncentrirani više na domaće prvenstvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 06:53