Tea Cimas / CROPIX
TRAŽENA ŠPICA

TRAJE LOV NA NAPADAČA RIJEKE Kramarić je već sve dogovorio s Chelseajem?

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 21. studeni 2014. 13:29

Andrej Kramarić karijeru će nastaviti u Chelseaju, barem ako vjerujete glavnom menadžeru talijanskog prvoligaša Atalante.

Pierpaolo Marino, čovjek koji je svojevremeno u Napoli doveo igrače poput Hamšika i Lavezzija, potvrdio je medijima da njegov klub već neko vrijeme ima na radaru napadača Rijeke. Svjestan je, međutim, da se radi o nemogućoj misiji jer Atalanta nema jake argumente za Kramarićev transfer.

- Pratimo ga već dugo, ali koliko znam, on će potpisati ugovor za Chelsea - izjavio je Marino i time dao novi moment priči o raspletu sudbine najtraženijeg hrvatskog reprezentativca.

Njegovu su izjavu brzo prenijeli engleski mediji pa tako Metro piše da će Chelsea u siječanjskom prijelaznom roku dovesti „novog Pippa Inzaghija“, kojega u svojim redovima želi i Tottenham.

„Kramarić je usporedbe s Inzaghijem dobio zbog hladne egzekucije i 37 postignutih golova u 38 nastupa za Rijeku“, objašnjava autor Jamie Sanderson.

Evening Standard ističe da se radi o „vrlo cijenjenom igraču“ koji će na kraju sezone sigurno otići u veći klub, a Daily Mail tvrdi da je Tottenham i dalje u prednosti pred ostalim klubovima.

„Osim Spursa, žele ga Milan i Inter, ali morat će potrošiti barem dvostruko više od pet milijuna eura koliko iznosi Kramarićeva odštetna klauzula. Kramarić je po svojoj sposobnosti zabijanja legitimni nasljednik Davora Šukera i kao takav je privukao interes još nekih klubova poput Napolija i Monaca“, objavio je Mail.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 01:23