Cropix
NAKON INTERVENCIJE

Torcida pod pritiskom javnosti promijenila poruku mržnje: 'Dolaze nam 'gospoda iz Zagreba'...

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 16. ožujak 2016. 11:14

Ružnu uvertiru imao je veliki hrvatski nogometni derbi između Hajduka i Dinama u polufinalu Hrvatskog kupa – Torcidinu poruku punu mržnje putem Facebooka.

"Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pi***ce kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Upravo zbog svog licemjerja i bahatosti sa tribina zaslužuju samo mržnju! Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali ih onda morate SLOMITI. Svi na Poljud! MRZIM DINAMO!!", stajalo je u poruci Torcide.

Torcidinu poruku prenijeli su svi hrvatski mediji, navodno je stiglo i upozorenje od policije, pa je nakon toga došlo do male promjene. Poruka je osjetno ublažena, te je izbačen sporni dio, onaj u kojem se poziva na mržnju i lomljenje.

"Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pi***ce kad ih suci kradu, kad im igrači na dopingu padaju i kad im juniore uhvate u kršenju pravila. Licemjerstvo i bahatost na najvećoj mogućoj razini. Našim igračima samo jedna poruka, podrška neće izostati, Torcida će biti uz vas. Utakmicu izgubiti možete, ali morate poginit za dres koji nosite!!!“, stoji u izmijenjenoj poruci Hajdukovih navijača.

Veliki derbi na Poljudu na rasporedu je danas u 17.30h.





Sutra nam dolaze "gospoda iz Zagreba" koja znaju glumiti mangupe u HNL-u. Zato u Europi cvile kao obične pičkice kad ih...

Posted by Torcida Split on 15. ožujka 2016




Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 13:24