Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
JEDNOSTAVNO VOLI - PLAVO

TEK JE POČEO BRILJIRATI U DINAMU, A VEĆ ODLAZI? Mladi dinamovac objavio fotku u tuđem dresu i zapalio internet, a sada je napokon sve objasnio

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2016. 20:11

Dominik Livaković ima iza sebe sjajnu sezonu u Dinamu, i jedan je od najzaslužnijih što Modri u Ligi prvaka nisu primili i koji gol više, ali posljednjih su dana sve glasnije priče o njegovom odlasku iz Maksimira - i to u Napoli.

Glasine je potaknuo sam 21-godišnji vratar kada se prije nekoliko dana posjetio talijanski klub i fotografirao se u dresu Napolija, što je Talijane navelo na razmišljanje da bi mladi vratar mogao putem Marka Roga koji je ljetos prešao u isti klub za 16,5 milijuna eura.

Naravno, navijači su Livakovića zasuli pitanjima o dolasku u Napoli, a u srijedu navečer napokon je stigao i odgovor.

"Dragi navijači, bio sam u Napulju ovih dana na poziv Marka Roga od kojeg sam dobio poklon i s ponosom obukao njegov dres na sebe.

Hamšik i ja

A photo posted by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Natpisi da odlazim u Napoli nisu točni. Jedva čekam početak priprema te mjesec svibanj kada ću s Dinamom proslaviti novi naslov prvaka Hrvatske! Želim vam blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu 2017. godinu!", poručio je Livaković putem Facebooka.

Livakovića ugovor s Dinamom veže do 30. lipnja 2021. godine, a njegova trenutačna cijena je oko 600.000 eura.

Linker
23. rujan 2024 06:29