Damir Krajač / Cropix
OTVORENI SUKOB

Tata Kramarić: Andrej je ogorčen!; Vaha: Ne želim držati roditeljske sastanke!

'Andrej nije nezadovoljan u Dinamu, on je ogorčen! I sad Vaha kaže da može ići onaj tko je nezadovoljan. Pa što smo mi htjeli? Tražili smo papire, ako dečko ne igra, neka ode'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. travanj 2011. 20:25

Nastavlja se 'razgovor ugodni' igračeva oca i Dinamova trenera, sada već na rubu otvorenog sukoba. Podsjetimo, Josip Kramarić, tata "plave devetke" Andreja, nezadovoljan statusom svoga sina u viziji Vahida Halilhodžića neki je dan od Zdravka Mamića tražio ispisnicu. Izvršni predsjednik ne želi za to ni čuti, a svoje je mišljenje o dečku, koji se spominjao i u kontekstu Crvene zvezde, rekao i sam Halilhodžić.

- Andrej je talentiran dečko, radi, ako bude bolji od drugih, igrat će. Ja nisam došao ovamo održavati roditeljske sastanke, nego unaprijediti klub i momčad. Tko nije zadovoljan, može ići, nije nikakav problem - kazao je Vaha, čime je opet izazvao tatu Kramarića.

- Ne znam što bih rekao, stvarno ne znam. Andrej nije nezadovoljan u Dinamu, on je ogorčen! I sad Vaha kaže da može ići onaj tko je nezadovoljan. Pa što smo mi htjeli? Tražili smo papire, ako dečko ne igra, neka ode. Mi i želimo da Andrej pronađe klub u kojemu će igrati. U klubu nam kažu da nam neće dati ispisnicu ako se okrenemo naglavačke, a istovremeno on ne igra!? Pa što da napravimo, neka nam netko kaže - razočaran je i tužan otac Dinamova napadača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 02:27