Ronald Gorsic / Cropix
PRIJELAZNI ROK

'Švabe' dolaze po Caktaša: Hajduk odbio bogatu ponudu iz Engleske za Nikolu Vlašića

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 15. siječanj 2016. 21:43

"Bomba" s Poljuda u smiraj ovog petka glasi:

Mijo Caktaš u planovima je Stuttgarta, bundesligaša koji je pri dnu ljestvice, a zanimljivo je što je sportski direktor Stuttgarta Robin Dutt, višegodišnji suradnik i šef Damira Burića u doba zajedničkog im posla u Bayeru iz Leverkusena, Werderu...

Dakle, lako se informirati. Caktaš je jedan od onih koji je odavna na odlasku iz Hajduka, a nedavno je produljio ugovor. Sve do 2018. godine, piše Slobodna Dalmacija.

Jasno je da se Hajduk neće odreći odjednom svih, ali bi i Caktaš mogao doći u red za pregovore, već idućeg tjedna, čim oživi najava interesa iz Stuttgarta.

Istovremeno je došla vijest kako bi Hajdukov Nikola Vlašić mogao u Englesku za navodno osam milijuna eura odštete. Igračev otac Joško rekao je da na inozemstvo ne pomišljaju ove zime, baš kako je to svojedobno i najavio rekavši da ove sezone nije vrijeme za prodaju.

Neka sazrije. Pa i neka ponude budu deblja.

No, koliko se čuje, ponuda iz Engleske je predočena "bijelima", a zastupnik Nikole je Tonći Martić. Hajdukovi čelnici ponudu niti ne razmatraju, jer Nikola neće ove zime odlaziti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 15:41