Ranko Suvar / CROPIX
OSUMNJIČENI REAGIRAJU

SUMNJE U NAMJEŠTANJE Istra i Lokomotiva će tužiti Federbet: 'Pričaju gluposti'

Koeficijenti na ishod "poluvrijeme/kraj - 2/1" rapidno su padali na kladionicima
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 02. prosinac 2014. 10:47

Federbet je u svom godišnjem izvješću pod službenim nazivom “Annual fixed matches report ‘14” objavio da je ligaška utakmica Lokomotive i Istre 1961 odigrana 16. travnja ove godine pod sumnjom zbog namještanja , jer su koeficijenti na ishod “poluvrijeme/kraj - 2/1” rapidno padali na kladionicima. U hrvatskim se medijima pojavila i informacija da Federbet sumnja i na posljednji sraz Lokomotive i Istre 1961, odigran 3. studenoga u Kranjčevićevoj, u kojem su također Puljani vodili nakon prvog dijela pa na kraju izgubili.

- Nema smisla to komentirati. Radi se o takvim glupostima i besmislicama, koje nisu zavrijedile apsolutno nikakav komentar - kaže izvršni direktor Lokomotive Dennis Gudasić.

No jedan od glavnih ljudi kluba s Kajzerice jasno je naglasio da na objave hrvatskih portala i Federbeta ne misle zažmiriti.

- Sigurno ćemo pokrenuti tužbu - poručio je Gudasić. Nema mira na Kajzerici, raznorazne optužbe opet stižu sa svih strana...

Na sličnom tragu je i pulski prvoligaš, koji je u javnost pustio priopćenje...

- NK Istra 1961, kako je već ranije objavila, s gnušanjem odbacuje navode nekih internetskih portala. Više ne znamo kako se obraniti od takvih napada pa nam jedino preostaje da satisfakciju tražimo putem našeg pravnog zastupnika, g. Radića, kako protiv navodnog Federbeta tako i protiv onih koji su tu laž objavili. Kako ste ranije izjavili, cijena demokracije je činjenica da u medijima piše tko, što i kako hoće, i to bez ikakvih pravnih posljedica - stoji u obraćanju javnosti pulskoga kluba.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 14:25