KONAČNO SE DOGOVORILI

Šuker će biti predsjednik, a Damir Vrbanović izvršni predsjednik HNS-a!

Vrbanović bi trebao biti 'Mamić Rusanove', kroz njegove ruke prolazili bi svi dokumenti, a funkcija 'izvršni predsjednik' šalje poruku kako je u operativi on glavni čovjek HNS-a
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 18. travanj 2012. 14:10

HNS je kao ekspres lonac. Zdravko Mamić, Vlatko Marković i Ante Vučemilović "nabacali" su sastojke, naglo je počelo vriti oko izbora novog vodstva Kuće nogometa, pa je još brže "skuhano" rješenje, po najnovijim informacijama.

Spomenuti trojac, s njima i Zorislav Srebrić, jučer su ponovno imali "vruću" temu na meniju, a naš izvor kaže "Sve je dogovoreno, ajde zasad držite da je to 99 posto, ali sigurno će biti tako".

Dakle, Davor Šuker postat će novi predsjednika HNS-a, a Damir Vrbanović izvršni predsjednik. Kompromisna varijanta, s njom bi struje koje i sada vladaju Rusanovom trebale biti zadovoljene. Čemu se ne čudimo, lagano smo to i najavljivali, jer kako voli reći Vučemilović "uvijek sam za dogovor, nikad za podjele".

Kako će HNS funkcionirati? Shema izgleda kao Dinamova, Vrbanović bi trebao biti "Mamić Rusanove", kroz njegove ruke prolazili bi svi dokumenti, a čim se ta funkcija ne zove 'glavni tajnik' nego 'izvršni predsjednik' dodatno joj se daje na važnosti. I šalje poruka kako je u operativi on glavni čovjek HNS-a. Šuker bi po tome naizgled imao poziciju Mirka Barišić u Maksimiru, međutim, za njegov utjecaj ključno će biti koliko će ga slijediti članovi Izvršnog odbora, odnosno hoće li moći provoditi svoje ideje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. rujan 2024 06:05