MODRI ŽELE BRAZILCA

Stiže zamjena za Tonela: Mamić želi brazilskog stopera Guilherma iz Maritima

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 08. studeni 2012. 23:42

Sportski direktor Zoran Mamić nije se vratio s momčadi iz Pariza. Ostao je u Francuskoj i gledao utakmicu Europske lige između Bordeauxa i Maritima. Cilj boravka mlađeg Mamića u Bordeauxu je dovođenje brazilskog stopera koji se zove Joao Guilherme, rođenog 21. travnja 1986. godine, a koji standardno igra u Maritimu. Radi se o snažnom momku visokom 186 centimetara, karijeru je započeo u brazilskom Internacionalu, a od 2008. igre standardno u portugalskom klubu.

Ove sezone odigrao je svih 90 minuta na svim ogledima Maritima, dvije kvalifikacijske utakmice za Europsku ligu, te svih 5 u skupini, te 8 ogleda u portugalskom prvenstvu gdje je postigao i 2 pogotka.

Već onog trenutka kad se saznalo da će ove zime otići Tonel, prije njegovog sukoba s trenerom Čačićem, u Maksimirskoj 128 su govorili da na zimu žele dovesti stopera koji će biti pravo pojačanje. Guilhermeu ugovorna obveza s Maritimom prestaje na ljeto 2013. godine, pa samim tim njegovo eventualno dovođenje u zimskom prijelaznom roku ne bi bila preskupa investicija.

U klubu nema službene informacije o tome da sportski direktor želi dovršiti po našim izvorima već započete pregovore s Guilhermom, ali ljudi bliski Zdravku Mamiću potvrđuju da Modri žele dovesti, kako oni kažu, 'jednog brazilskog stopera’.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 19:23