MAMIĆ I PODANICI

'Štimac sigurno neće postati predsjednik!'

Na čemu temelje tu sigurnost? Najlegitimnije je ako Marković ima većinsku podršku zastupnika. Ili će možda Markovića žrtvovati da se udobrovolji Štimčeve pobornike?
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 05. veljača 2011. 10:43

U uredu Zdravka Mamića u Maksimiru jučer su se pojavili Zorislav Srebrić, Ante Vučemilović i Ivica Šparavec. Izvršni dopredsjednik Dinama iznenadno je napustio pripreme Dinama, vratio se iz Turske i ekspresno sazvao summit na kojem je glavna točka dnevnog reda bio - Igor Štimac. Istina, nitko od nazočnih nije htio kazati praktično ništa, detalji se čuvaju u strogoj tajnosti. Srebrić nam je tako rekao:

- Govorilo se o vrlo brojnim aktivnostima Saveza.

Naravno da se Mamić nije pojavio u Zagrebu kako bi analizirao akcije U-19 reprezentacije ili okupljanje nogometašica . Na što je stavljan naglasak ostalo je tako “u magli”, međutim, izvor blizak navedenima kazao nam je kako “ Igor Štimac sigurno neće preuzeti mjesto predsjednika HNS-a, te da će o tome sljedećeg tjedna biti obaviještena javnost”, uz dodatak “sve ide svojim tijekom”.

Eh, sad, na čemu temelje tu sigurnost? Najlegitimnije je ako Marković ima većinsku podršku zastupnika. Ili će možda Markovića žrtvovati da se udobrovolji Štimčeve pobornike? Tako bismo mogli nagađati.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 01:48