Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PRIJATELJSKA U ŽENEVI

Štimac pozvao Bubnjića, protiv Portugala nema Mandže, Eduarda, Jelavića...

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 08. lipanj 2013. 19:18

Igor Štimac oslobodio je šestoricu igrača obveze puta u Ženevi, Hrvatska će protiv Portugala igrati bez Stipe Pletikose, Gordona Schildenfelda, Eduarda da Silve, Nikice Jelavića i Marija Mandžukića, a Josip Šimunić je dobio odmor.

Pletikosi je na utakmici sa Škotskom stradala brada koja mu je sašivena u bolnici. Mandžukić osjeća bolove oko koljena, kod hvatišta prepona. Eduardo je na utakmici sa Škotskom ozlijedio je zadnju ložu. Schildenfeld ima problema s aduktorom, a Jelavić nije sanirao ozljedu koljena.

Štimac je priključio Igora Bubnjića iz Slaven Belupa koji bi mogao debitirati među Vatrenima.

Dakle, sutra u 10.05 prema Ženevi poletjet će vratari Subašić i Krešić, braniči Srna, Vida, Ćorluka, Bubnjić, Strinić i Milić, veznjaci Rakitić, Modrić, Kovačić, Ademi, Iličević, Sammir, Perišić, Vukojević, Kranjčar, Halilović i Badelj, te napadači Olić i Kalinić.

Ova utakmica sliči na proljeće 2011, kad su pod vodstvom Slavena Bilića poraženi u Gruziji, zatim su pristojno odigrali na Stade de Franceu prijateljski ogled s Francuskom 0:0. Dobro je došlo za podizanje morala, sigurno bi pozitivan ishod, barem remi, itekako odgovarao u Ženevi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 08:41