Ranko Šuvar / Cropix
'MARKOVIĆ SPREMA ZAMKU'

Štimac o kampu u Tuhelju: Uvjeren sam da se ovdje radi o pranju novca

Nakon Lige 16, kojoj je Marković odlučio produljiti vijek trajanja u zamjenu za nekoliko glasova, kamp Hrvatskoga nogometnog saveza postaje drugo ključno pitanje predizborne kampanje
Piše: Dražen KrušeljObjavljeno: 15. studeni 2010. 11:23

ZAGREB - Dužan sam upozoriti članove Izvršnog odbora HNS-a da u ponedjeljak ne smiju nasjesti na zamku Vlatka Markovića. Raspolažem informacijom da je predsjednik na dnevni red sjednice IO-a ugradio i izglasavanje gradnje HNS-ova kampa u Tuheljskim toplicama. Takve odluke od kapitalne važnosti ne smiju se izglasavati u vrijeme predizborne kampanje - istaknuo je Igor Štimac.

‘Pazite na glasanje’

Nakon Lige 16, kojoj je Marković odlučio produljiti vijek trajanja u zamjenu za nekoliko glasova, kamp Hrvatskoga nogometnog saveza postaje drugo ključno pitanje predizborne kampanje. Štimac je najavio da dolaskom na čelo Rusanove 13 namjerava kamp sazidati u Varaždinskim toplicama jer tamo grad raspolaže zemljištem, dok Marković već godinama favorizira Tuheljske toplice gdje katastarska situacija nije tako čista.

- Marković nema pravo danas potpisivati ovakav ugovor, nema pravo takvu ostavštinu proslijediti sljedećem predsjedniku Saveza. Uvjeren sam da se ovdje radi o pranju novca i zato na vrijeme upozoravam članove Izvršnog odbora da pripaze o čemu glasuju - dodao je Štimac.

Skupština 18. prosinca?

Usput rečeno, na sjednici nogometne vlade trebao bi biti definiran rok izborne skupštine za predsjednika HNS-a (vjerojatno 18. prosinca) i itinerar sljedeće reprezentativne akcije (dvoboj s Maltom) kada HNS namjerava obilježiti 20. godišnjicu povijesne utakmice sa SAD-om.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. listopad 2024 18:22