ZELJKO HAJDINJAK Cropix
EVO IZNOSA

Stigle kazne disciplinskog suca: Četiri kluba dobila po džepu, Dinamo najgore prošao

Hajduk je prošao bez kazne ovo kolo, na Poljudu protiv Rudeša Bijeli su igrali pred praznim tribinama
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2024. 11:44

Disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama iz utakmica 32. kola - objavljeno je na službenoj stranici lige, a piše Slobodna Dalmacija.

GNK Dinamo se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Varaždin - Dinamo pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smještene na južnoj tribini, minutu prije početka utakmice zapalili jednu baklju, u 9., 15., 17., 19. i 27. minuti po jednu dimnu bombu, u 29. minuti jednu baklju, u 36. minuti dvije baklje, u 48. i 51. minuti po jednu dimnu bombu, u 53. minuti jednu baklju, u 76. minuti zapalili su petnaest baklji i jedan topovski udar te u 78. minuti jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 4.800 eura.

NK Lokomotiva se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Lokomotiva - Rijeka gostujući navijači (Armada), smješteni na istočnoj tribini, od 61. do 62. minute zapalili tri baklje od kojih su dvije bačene u teren za igru te je došlo do prekida utakmice u trajanju od trideset sekundi te je bačen jedan topovski udar u prostor ispred istočne tribine, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 700 eura.

HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Lokomotiva - Rijeka gostujući navijači (Armada), smješteni na istočnoj tribini, od 61. do 62. minute zapalili tri baklje od kojih su dvije bačene u teren za igru te je došlo do prekida utakmice u trajanju od trideset sekundi te je bačen jedan topovski udar u prostor ispred istočne tribine, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.000 eura.

NK Varaždin se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 32. kola Varaždin - Dinamo pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smještene na južnoj tribini, minutu prije početka utakmice zapalili jednu baklju, u 9., 15., 17., 19. i 27. minuti po jednu dimnu bombu, u 29. minuti jednu baklju, u 36. minuti dvije baklje, u 48. i 51. minuti po jednu dimnu bombu, u 53. minuti jednu baklju, u 76. minuti zapalili su petnaest baklji i jedan topovski udar, te u 78. minuti jednu baklju, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.600 eura.

Hajduk je prošao bez kazne ovo kolo, na Poljudu protiv Rudeša Bijeli su igrali pred praznim poljudskim tribinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. svibanj 2024 21:18