Drago Sopta / Cropix
ANDREJ KRAMARIĆ

Srušio Hajduk i želi povratak u Maksimir: 'Očekujem razgovor s čelnicima Dinama'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 14. svibanj 2012. 13:42

Andrej Kramarić srušio je Hajduk na Poljudu. Postigao je pogodak s kojim je Lokomotivi donio prvu, povijesnu pobjedu u Dioklecijanovom gradu. Taj pogodak i pobjeda Lokosa zauvijek će biti upisani u klupske almanahe. Mogao je Kramarić pogoditi još jednom, ali nije bio precizan iz jedanaesterca. To u konačnici nije bilo bitno, mladi napadač se proslavio u Splitu.

- Hajduk je uvijek Hajduk! Veliki klub velike tradicije, bez obzira što u ovom trenutku ne može parirati Dinamu. Zato je moja sreća velika, presretan sam što je moj pogodak donio pobjedu Lokomotivi. Pobijediti na Poljudu je sjajno, zato se veselim, a taj pogodak će mi dugo u sjećanju ostati kao zaustavljena slika - kazao nam je Kramarić

Osvrnuo se mladi napadač i na navijače...

- Hajduk ima sjajne navijače, da Dinamo ima takve navijače, bio bi prvak Europe! Karikiram naravno, ali vidio sam atmosferu na proslavi naslova prvaka u Maksimiru, bilo je skromno, tužno. Šteta.

Napadač koji je nokautirao Splićane na posudbi je koja istječe 15. lipnja. Hoće li ga Dinamo vratiti? Ili će možda put inozemstva? Možda u neki drugi hrvatski klub? Ili ostaje u Lokomotivi? Mnogo je opcija, ovoga proljeća Kramarić je dokazao da se na njega itekako može i mora računati. U Lokosima je stalno igrao, a kad je tako, onda se i napreduje. Klasična priča za mlade igrače.

- Iskreno, zaista ne znam što će dalje biti. Danas idem na operaciju nosa, moram riješiti jednu devijaciju u nosnoj šupljini. Tako neću moći igrati u finalu Kupa ZNS-a s Tekstilcem. No, bilo je krajnje vrijeme za tu operaciju. Kad se oporavim, vjerujem da ću ići na razgovor s čelnim ljudima Dinama. Do sada još nitko sa mnom nije razgovarao na temu budućeg razdoblja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. rujan 2024 07:42