Ronald Gorsic / CROPIX
DALEKO OD PRVE MOMČADI

Špeharu dosta juniorskog nogometa - dečko od dva milijuna kuna ide na posudbu

U svakom slučaju ovo bi proljeće moglo dati sud o Dinu; pokaže li napredak u bilo kojoj momčadi, na ljeto bi dobio priliku da pokaže svoj talent i među Dinamovim seniorima
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 02. siječanj 2012. 22:16

Dino Špehar ljetos je došao u Dinamo iz Osijeka, Modri su za njega platili oko dva milijuna kuna. No, Špehar se, za razliku od vršnjaka Matea Kovačića nije uspio niti približiti prvoj momčadi, već je transferiran u juniorsku momčad. Nije se to očekivalo, jer ipak je riječ o ozbiljnom novcu u hrvatskim okvirima, a i o igraču koji je odigrao za svoje godine već mnogo prvoligaških susreta.

Neki su nagađali da bi Špehar u proljeće mogao dobiti priliku u prvoj Dinamovoj momčadi, jer stalno se u Maksimiru žale na napadače, a proljeće je ionako idealno za isprobavanje mladih snaga. Međutim, čini se da od toga zasad neće biti ništa, izglednije je da će Špehar završiti negdje na posudbi, nego da će se priključiti Kovačiću i društvu. U svakom slučaju ovo bi proljeće moglo dati sud o njemu; pokaže li napredak u bilo kojoj momčadi, na ljeto bi dobio priliku da pokaže svoj talent i među Dinamovim seniorima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 19:53