Cropix
DABOGDA IMAO PA...

ŠOK U HAJDUKU Propao transfer stoljeća! Uništeni snovi nesuđenog najskupljeg hrvatskog golmana u povijesti

Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 22. siječanj 2016. 19:13

U hotelu Radisson, gdje je momčad Hajduka na razgibavanjima u tamošnjem bazenu i wellness centru, Lovre Kalinić, vratar Bijelih obavijestio je trenera Damira Burića i njegov stožer da od transfera u Aston Villu za sada nema ništa. Kako i zašto Kalinić nije dobio radnu dozvolu od mjerodavnog organa FA još nije poznato, ali je odbijenica stigla i trener Burić može računati na svog vratara u nastavku prvenstva.

No, nije sve gotovo, jer do kraja zimskog prijelaznog roka ostaje deset dana, pa bi Kalinić, kao jedan od najboljih vratara Europe, obzirom na činjenicu da ima 25 godina, mogao dobiti angažman u nekoj drugoj ligi petice.

Inače, ironija sudbine je u činjenici da će od 1.siječnja 2017. hrvatski nogometaši bez bilo kakvog ograničenja moći u Premiership.

U Hajduku su navodno šokirani, jer su ostali bez vrlo značajnog prihoda, pa će nastojati što prije „utopiti“ Andriju Balića za kojeg se nadmeću španjolski Betis i talijanski Udinese. U prvom planu je klub iz Udina koji je poslao pismenu ponudu i to u visini od tri milijuna eura.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 19:27