Ronald Goršić/CROPIX
I SYLVESTR NEZADOVOLJAN

Slovak otvorio dušu: 'Tužan sam što ne igram, što mogu ako se ne sviđam Jurčiću'

'Ne znam što će dalje biti sa mnom, treba vidjeti. Trudim se, pokušavam, na treninzima radim najbolje što mogu, ali nisam došao u Zagreb kako bih sjedio na tribinama'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. listopad 2011. 13:26

Lijepo i ugodno bilo je u utorak poslijepodne na Pešćenici. Dinamo se, naravno, očekivano i bez problema obračunao s domaćim HAŠK-om, ali dečki trenera Hrvoja Braovića u nekim dijelovima utakmice pružili su sasvim dobar otpor. Što su Modri dobili u ovoj utakmici? Prvo, golove su postigli Ademi, Sylvester i Morales, momci koji dugo nisu zabijali, a bitno je da je svoju seriju nastavio Ivan Krstanović, i to sjajnim pogotkom, loptu je u mrežu poslao petom.

Spektakularno, nema što, na Peščenici su svi pljeskali tom sjajnom potezu kao i golu Pedra Moralesa koji je s nekih dvadesetak metara desnom nogom pogodio same rašlje.

Nakon utakmice najsretniji je bio Arijan Ademi, koji se nogometu vratio nakon gotovo tri mjeseca. Imao je i zašto biti sretan.

- Postigao sam svoj prvi gol za Dinamo, odnosno prvi u nekoj službenoj utakmici, u prijateljskoj sam već zabio.

Mladi veznjak dodao je:

- Neopisivo sam sretan, imao sam osjećaj kao da igram protiv Reala iz Madrida, dugo me nije bilo na travnjaku i zato su mi ova igra od prve minute i postignuti gol iznimno važni.

Dok je Ademiju curio znoj zadovoljstva, drugom strijelcu Jakubu Sylvestru baš i nije. Nema ga na mapi, daleko je od momčadi, pa nam je kazao:

- Tužan sam što ne igram, ali što mogu ako se ne sviđam treneru.

Pitali smo ga hoće li možda tražiti odlazak iz Maksimira, ako će i dalje biti u trećem i četvrtom planu. Ima li, možda, neke druge planove gdje bi nastavio karijeru?

- Moj plan je bio igrati u Dinamu. Nemam nikakvih drugih planova. Ali ne znam što će dalje biti sa mnom, treba vidjeti. Trudim se, pokušavam, na treninzima radim najbolje što mogu, ali nisam došao u Zagreb kako bih sjedio na tribinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 16:34