Srđan Vrančić/CROPIX
BEZ GLAVNIH VEDETA

Slavlja mladih dinamovaca, hrvatski talenti oduševili šefa omladinske škole Evertona!

Alena Halilovića i Tomislava Kiša nije bilo, ali njihovi donedavni suigrači pružili su vrhunsku partiju. Iako je Dinamo pobjedio 2-0, rezultat je mogao biti i drugačiji
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 08. studeni 2012. 16:58

Prelijepo vrijeme i prizvuk Dinama i Hajduka bila su i više nego dovoljna pozivnica za tisuću navijača koji su u četvrtak gledali dvostruki sraz naša dva najbolja kluba.

Bilo ih je više nego na ligaškim utakmicama Dinama, a valjda i to nešto govori. Na koncu se Splićani vraćaju preko Svetog Roka s porcijom u svojoj mreži. Kadeti Dinama bili su bolji 3-0 ( Hodak, Fiolić, Murić), dok su juniori slavili 2-0 ( Nuriši, Alvir).

U pravoj nogometnoj atmosferi i igrači nisu zakazali. Kadeti Joze Bandića odigrali su sjajnu utakmicu u kojoj su bili više nego dominantni. Na koncu Hajduk može biti zadovoljan s 3-0.

- Bili su dobri, ali trebalo je biti 9-0 - komentirao je i Zdravko Mamić koji se potom prebacio na igralište pored gdje su igrali juniorske momčadi. Alena Halilovića i Tomislava Kiša nije bilo, ali njihovi donedavni suigrači pružili su vrhunsku partiju. Imena poput Bašića, Špehara, Ivančića, Jedvaja bili su garancija za dobar nogomet. Iako je Dinamo pobjedio 2-0, rezultat je mogao biti i drugačiji. Hajduk nije razočarao, upravo suprotno...

Oduševljen predstavom bio je i Alan Irwine, šef omladinske škole Evertona koji je pratio utakmice u društvu Romea Jozaka.

- Nisam ovdje u potrazi za igračima već gledam trening procese, ali izuzetno sam zadovoljan kvalitetom. Ovo su izraziti individualci i među njima svakako ima materijala za veliku scenu - kazao je Irwine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 06:48