Cropix
ČILEANAC U KAZNI

SKUPO TANKIRANJE Mamić o Fernandesu: 'Ne znam je li odigrao posljednje minute za Dinamo!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. ožujak 2016. 15:06

Modri u nedjelju igraju novu, ovoga puta prvenstvenu, utakmicu protiv Hajduka na Poljudu. Dan uoči susreta i svega par sati uoči odlaska na put trener Modrih Zoran Mamić rekao je svoja očekivanja.

- Čeka nas drugi dio splitske epizode i kao što sam već rekao i prije Kup utakmice, ova utakmica je za mene važnija. Želimo prikazati dobru igru, ponoviti srijedu i uzeti tri boda – rekao je trener Modrih pa rekao kako Dinamo nema problema s kartonima:

- Nemamo suspendiranih igrača, a što se tiče ozljeda uz dobro poznate teže ozljede imamo i nešto sitnih problema.

Što se tiče sastava trener je, uz smiješak, odgovorio:

- Sve je moguće - pa nastavio o Hajduku:

- Sigurno mogu više od onoga što su pružili u srijedu, ali kao što sam tisuću putu rekao. Dinamo je taj koji, uz sav respekt prema svima, u Hrvatskoj odlučuje. Ako budemo na nivou prvog poluvremena onda će njima opet biti vrlo teško.

Naravno, trener se osvrnuo na nedisciplinu Juniora Fernandesa zbog koje je prebačen u drugu momčad:

- Trenira s B momčadi kao što je pisalo na našoj službenoj stranici. Sve što smo imali za reći na tu temu piše na stranici i ne znam što bih dodao. Napravio je prekršaj koji je to zaslužio i nisam imao izbora. Dokada će biti u B momčadi? Dok ne zasluži drugačije – rekao je trener pa dodao:

- Klub se pokazao izuzetno korektnim i fair kada smo ga kupili dok je bio ozlijeđen što ne bi napravilo puno klubova, ali isto tako treba priznati da je on to zaslužio i donio nam puno toga dobroga, u domaćim natjecanjima i Ligi prvaka. Ipak, on ima specifičan mentalitet s kojim se borimo, ali nekada se jednostavno dođe do zida i mora se reagirati na ovakav način.

Što se tiče je li možda Junior odigrao zadnje minute za Dinamo upravo u srijedu na Poljudu trener je rekao:

- To ovisi isključivo o njemu odnosno njegovom ponašanju i angažmanu – pa otkrio kako se igrač već ispričao:

- Sigurno mu nije bilo drago zbog svega što se dogodilo, ali vrlo brzo je shvatio što je napravio i jučer se odmah "posuo pepelom" i ispričao.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 13:40