ŠTO BI BILO DA SU DOBILI

Skromni doček na Plesu: Zdravko i Zoki Mamić zapjevali s tamburašima!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. studeni 2011. 11:05

Modra ekspedicija iz Amsterdama aterirala je na Pleso negdje oko 3 sata izjutra u četvrtak. Dok su kretali prema kontroli putovnica, najednom su se začuli tamburaši; “Dinamo je pravi šampion...”. Nitko nije mogao vjerovati otkud sad tamburaši a protiv Ajaxa se izgubilo 0:4. Igrači su između sebe počeli komentirati; “Ovo nam se netko sigurno došao narugati”.

Kad ono, na aerodromu se pojavilo pet-šest mladića s tamburicama koji su izvodili Dinamove pjesme, nisu se došli nikome narugati već jednostavno pozdraviti Modre bez obzira na poraz.

U pjesmi su im se pridružili i nogometaši Dinama, pjevali su i pljeskali Zdravko Mamić i Mirko Barišić. Bila je to svakako jedna od neobičnijih scena koje smo vidjeli u dugogodišnjem praćenju Dinama. Tamburaši sviraju, pjeva se a iz Amsterdama se vratilo s “četiri komada minusa”. Nakon pjesme plavi dečki uputili su se u autobus a organizator “tamburaškog orkestra” je kazao:

- Neka se svira i kada se gubi, ne može se uvijek slaviti samo nakon pobjede. Mi navijamo za Dinamo i uvijek ćemo ga bodriti.

Lijepa gesta nema što uostalom dečki i jako dobro sviraju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 10:24