Damir Krajač/Cropix
MAMIĆ TRLJA RUKE

'Skauti svjetskih klubova mi tvrde da Sammir i Badelj mogu igrati gdje god žele'

Sammir je još jedno pokazao kakvo je blago, ne da mi se više niti pričati o Bilićevu pozivu i reprezentaciji, jer uvijek ispadne da ga ja guram, priča Zdravko Mamić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. srpanj 2011. 19:57

Zdravko Mamić nekad je ranije odlazio s ovakvih utakmica, no u srijedu u Helsinkiju ostao je do kraja. Vidjelo se da je sretan, podijelio je hrvatskim navijačima nekoliko dresova, oni su ga, kao i sve igrače grlili i ljubili.

- Sjedio sam pokraj skauta i menadžera mnogih najvećih svjetskih klubova, koji su bili tu zbog Badelja i Sammira i rekli su da njih dvojica mogu igrati gdje god žele. Sammir je još jedno pokazao kakvo je blago, ne da mi se više niti pričati o Bilićevu pozivu i reprezentaciji, jer uvijek ispadne da ga ja guram. A on je zvijer od igrača - otkrio je Mamić, dodavši:

- Rijetko se koji klub u Europi može pohvaliti ovakvom veznom linijom kakvu ima Dinamo! Bilo je teže nego što smo očekivali, Helsinki me iznenadio kako je lijepo igrao, po zemlji, a ne po zraku, zato je ovo velika pobjeda - kazao je izvršni predsjednik Dinama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 09:44