CROPIX
POHVALILI SE IZ MAKSIMIRA

SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO: POTPISAO JE IGRAČ KOJI JE PRIJE PREKIDA TRESAO MREŽE KAO NA TRACI 'Klub mi je ukazao povjerenje i pokazao koliko me cijeni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2020. 15:56

U Maksimiru su se ovoga četvrtka pohvalili novim potpisom ugovora s jednim igračem. Krilni napadać Damian Kądzior njegov je vlasnik. Nakon dvije godine u Dinamu te osvojena dva trofeja (prvenstvo i superkup) vodstvo hrvatskog prvaka odlučilo je s njime produžiti suradnju.

- Činjenica da mi je klub ukazao povjerenje u vrijeme kada je cijeli svijet u borbi protiv epidemije COVID-19 virusa mi puno znači. Na taj način GNK Dinamo je pokazao koliko me cijeni i dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje - rekao je Daiman Kądzior za službene klupske stranice.

On je ovoga proljeća, nedugo prije prekida sezone zbog pandemije, u pet uzastopnih prvenstvenih utakmica u veljači i ožujku postigao četiri pogotka, i to redom Gorici, Interu, Rijeci i Hajduku.

- Jedva čekam da počnu treninzi u punom smislu kako bi se svi vratili starim navikama pobjeđivanja. Osobno sam puno radio na sebi tijekom stanke i vjerujem da ću biti sve bolji i bolji. Prepun sam motiva i vjerujem da ću nastaviti ondje gdje sam stao prije pauze.

Asistencija za efektan gol Danija Olma jesenas protiv Manchester Cityja i odlučujući pogodak iz slobodnog udarca u derbiju protiv Hajduka prošle sezone tek su neke od brojnih sekvenci kojima je Kądzior razveselio Dinamove navijače.

Prekid sezone dočekao je s „okruglom“ statistikom: upisao je 70 nastupa u službenim utakmicama i pritom postigao 20 pogodaka. Od tih 70 utakmica 50 ih je „zaokružio“ u Prvoj HNL.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
14. listopad 2024 13:31