Drago Sopta/CROPIX
VELIKA OČEKIVANJA

Šime Vrsaljko: 'Ozljedice' su me unazadile, ali sada sam zdrav. Proljeće će biti moje!

Pred nama je proljeće koje ćemo odigrati dobro, uvjeren sam, bolje nego prijašnjih sezona. Jači smo nego jesenas, veliki sam optimist - rekao je bek Dinama
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. veljača 2012. 10:50

Šime Vrsaljko lani je u ovo doba bio meta Arsenala i mnogih engleskih klubova, Dinamo je za njega odbijao 'puste' milijune. Došao je i do reprezentacije, sve je krenulo kako je samo poželjeti mogao.

- Sad je dobro, ali znam da će doći i lošiji trenuci. Spreman sam se i s njima suočiti - govorio nam je lani Šime.

Ove zime nije u priči bilo Arsenala, pojavio se Dnjipro, ta je opcija, navodno, još uvijek živa. Dovoljno da se pojavi skepsa, je li dečko kojega je tražio Arsenal ipak samo igrač za Dnjipro, da će Vrsaljko sad samo stagnirati?

- Svatko ima pravo na svoje mišljenje - kaže Vrsaljko, koji je zadnjih mjeseci prolazio puno toga.

- Nakon te operacije imao sam još ozljedica, stalno me nešto boljelo, nisam mogao uhvatiti konitnuitet. I onaj crveni karton u Malmöu također, definitivno mi se puno toga nakupilo. Unazadilo me sve to, ali takav je život. Kao što sam rekao ranije, znam da ne može uvijek biti svjetlo. Međutim, sad je sve to, vjerujem, iza mene, ništa drugo nisu razlozi moje stagnacije, na proljeće će opet sve biti dobro. Ništa ne boli, spreman sam, zdrav.

Više nije 'buduća nada' već se očekuje da bude među glavnim igračima.

- Nema pritiska, ja sam znam što se od mene očekuje i sve radim da u tome uspijem. Ne obraćam previše pozornost na priče sa strane, puno sam toga već prošao da znam kako se nositi s očekivanjima.

Možemo li od Dinama očekivati bolje proljeće od jeseni?

- Nije jesen bila neuspješna, ipak smo ušli u Ligu prvaka. Dobro, dogodilo nam se na kraju nešto što se može ponekad dogoditi, svakome, pokvarilo je to dojam, međutim, treba to zaboraviti i krenuti dalje. Pred nama je proljeće koje ćemo odigrati dobro, uvjeren sam, bolje nego prijašnjih sezona. Jači smo nego jesenas, veliki sam optimist.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 12:24