REAKCIJE IGRAČA

Sharbini oduševio u derbiju: 'Ispada da nikad lakše nismo svladali Hajduk'

- Odlično smo krenuli u utakmicu, nakon pogotka u 2. minuti sve je bilo puno lakše - rekao je Anas
Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 19. veljača 2015. 09:12

Anas Sharbini bio je junak utakmice protiv Hajduka, a ogled na Kantridi je ovako vidio:

- Odlično smo krenuli u utakmicu, nakon pogotka u 2. minuti sve je bilo puno lakše. Ubrzo smo postigli i drugi, a nakon toga je praktički sve bilo riješeno. Naravno, morali smo ostati maksimalno ozbiljni do kraja, što smo i učinili. Da, ispada kada se ovako pogleda da nikada lakše nismo svladali Hajduk. Odradili smo ono što smo se i dogovorili, na terenu smo potvrdili da smo kvalitetnija momčad i svi smo presretni zbog ovako uvjerljive pobjede. Sada se okrećemo novim zadaćama u prvenstvu i Kupu.

I Filip Bradarić, pojačanje pridošlo upravo iz Hajduka, komentirao je utakmicu:

- Što se mene tiče, sigurno da mi nije bilo lako istrčati protiv momčadi s kojom sam, evo, skoro do jučer trenirao. Prije utakmice imao sam pomalo čudan osjećaj. Kako se susret s Hajdukom približavao, miješale su se emocije, no kada sam istrčao na teren, zaboravio sam na sve ono što se prije događalo. Pokazali smo da je Rijeka bolja momčad, samo moramo nastaviti ovako. Hajduk? Želim im da se dignu iz ove situacije, a treneru Vukasu ako ostane na klupi želim puno sreće u daljnjem radu. Vidjeli ste, malo je nedostajalo da zabijem, pogodio sam vratnicu. Nadam se da će "ući" protiv Dinama.

Mlada nada Splićana Andrija Balić bio je u lošijem raspoloženju:

- Iako nas je skupo koštalo samo otvaranje utakmice, iz dva udarca Rijeke, nakon naših pogrešaka u obrani primili smo dva pogotka. Nakon toga se bilo teško vratiti. Pokušali smo sve ali vidjeli ste da nismo uspjeli u svom naumu. Sigurno da je na nas dosta utjecao i pritisak domaće publike. Ništa, moramo ovaj poraz što prije zaboraviti i dignuti glave. Čeka nas Lokomotiva, koju moramo pobjediti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 05:28